Otsi      Print      Sisukaart

 

Toitlustuse alused

Toitlustuse alused

Autor: Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits
Lehekülgi: 180
ISBN: 978-9949-438-40-2
Ilmumisaeg: oktoober 2008
Raamat on läbi müüdud

Õpikusse on koondatud olulised baasteadmised toitlustusteenustest ja toitlustusettevõtete tüüpidest, samuti toitumisest, toiduainetest ja jookidest ning menüüde koostamisest ja hindade kalkuleerimisest. Õpik sisaldab peatükke toiduvalmistamise ja toitlustusteeninduse alustest ning töö korraldamisest toitlustusettevõttes. Eraldi peatükid on pühendatud Eesti toidukultuurile ja rahvusköögile ning erinevate rahvaste toidukultuurile.
Õpik sisaldab harjutusülesandeid, kordamisküsimusi teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks, terminoloogiasõnastikku ning lisasid ning on mõeldud kasutamiseks majutuse, toitlustuse ja turismi erialade õppijatele, samuti nende valdkondade täiend- ja ümberõppijatele. Õpik on praktiliseks abivahendiks ka toitlustus- ja majutusteenuseid pakkuvate ning turismiettevõtete töötajatele. Õpik on vastavuses 2007. a. Riiklikus Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskuses valminud riiklike õppekavadega.

Kirjastus Argo | Rävala pst 8 - C114, Tallinn 10143 | 688 8680 | argokirjastus at argokirjastus dot ee | Sisukaart

Webgate