Otsi      Print      Sisukaart

 

Praktiline kulinaaria (müük ainult koolidele!)

Praktiline kulinaaria (müük ainult koolidele!)

Autor: Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits
Lehekülgi: 384
Formaat: A4
Ilmumisaeg: august 2007
Raamat on läbi müüdud

Õpikusse on koondatud köögitöös olulised teadmised tööturvalisusest, esmaabist õnnetusjuhtumite korral, köögitöövahenditest ja köögitöö korraldamisest. Õpik sisaldab arvukalt retsepte, mis on testitud ja töökindlad, sobides kasutamiseks nii õppe- kui ka professionaalsetes köökides.
Raamat sisaldab hulgaliselt harjutusülesandeid ja kordamisküsimusi, praktilisi näpunäiteid toiduainete mõõtmiseks ja maitseainete kasutamiseks toiduvalmistamisel. Lisatud on abitabelid roavalmistamise lihtsustamiseks, roogade register retseptide kogu kasutamise hõlbustamiseks.
Õppevahend on mõeldud kasutamiseks toitlustuse, teeninduse ja hotelliala õppijatele, nende alade täiend- ja ümberõppijatele, samuti toitlustusettevõtete, majutus- ja maaturismiettevõtete töötajatele.
Õppeprotsessis annab parima tulemuse “Praktilise kulinaaria” kasutamine koos õpikuga “Kulinaaria” (koostaja Sirje Rekkor). Õpik on vastavuses 2005.a. REKK-is valminud koka õppekava moodulitega.

Kirjastus Argo | Rävala pst 8 - C114, Tallinn 10143 | 688 8680 | argokirjastus at argokirjastus dot ee | Sisukaart

Webgate